Vinařství se nachází v oblasti Ribeauvillé a pěstuje se podle alsaské tradice a postupy splňují specifikace ekologického vinařství.
Sklizeň je výhradně ruční a lisování probíhá do 2 hodin od sklizně (pneumatický lis). Po lisování provádíme přirozené statické usazování po dobu 24 hodin.
Kvašení bude probíhat za kontrolované teploty po dobu nejméně 6 týdnů v betonových kádích. Po skončení kvašení přistoupíme ke stočení.
Zrání na jemných kalech bude probíhat až do lahvování, které proběhne v květnu.
Krásná zlatá barva. Jemná a elegantní vůně, kombinující koření, květiny a tóny přezrálého vína.Jemné a hladké, chuť je vytříbená s tóny růží.
Párování jídla a vína: Předkrmy, exotické pokrmy, dezerty
Archivace: 3 až 5 let
Zbytkové cukry 27,29 g/l
Celková kyselost 5,03 g/l
Alkohol 14,4 % obj.